torsdag 29 december 2011

Värmande vinterfavorit

Vilken är din favorit?
Min är definitivt Thailand  http://www.ving.se/thailand
Underbart land med härliga människor, god & nästan ruskigt billig mat + stränder som inte är av denna värld:-)


Vi åkte hit hela familjen år -08 och har bara positiva minnen!
Vi bodde i Kata & Karon & favoriten där blev den lilla stranden i Kata (Kata Noi Beach) - där kunde man bara gå ut några meter för att se fantastiska "Hitta-Nemo-fiskar" i vattnet.
Särskilt som barnfamilj var vi oerhört nöjda med vårt val av land att semestra i (vår lilla tjej var 11 mån när vi reste) - säg det spa:t i Sverige där du kan ta med barnen och personalen gladeligen ordnar med lite massage/fotmys på barnen medan pappa & mamma får massage & pedikyr?
Nä, det skulle nog inte hända här i vårt avlånga land.Vi åkte bl a på en utflykt med ett mindre "sjörövarskepp" - den resan var en häftig upplevelse.
Inte bara vindarna som tog tag i båten i början av resan utan förstås även omgivningen med makalös natur & häftiga djur. Turen gick bl a förbi Railay Beach som helt klart blev en favorit hos familjen.
http://www.ving.se/thailand/railay-beach

Vattnet va väldigt salt även i Jacuzzin ombord på skeppet ;-)
På vår resa hade vi även turen att få ta del av några vänners fina bröllop - vilka blommor befolkningen hade ordnat åt dom - helt sagolikt fint var det!
Middagen serverades i något som mest kan liknas med en gigantisk lyxig trädkoja - fylld med blommor. Lovely!Vad hann vi mera med på vår semester? Shopping förstås :-) Åt massor av god mat. Drack gott.Vila upp oss vid poolkanten hann vi också med ;-)


Bodde superflott!

Summa summarum = Thailand är vår "Värmande Vinterfavorit" :-)
Inga kommentarer: